Ázsia Szent Gráljai: Cosrx low pH Good Morning Cleanser

Eredetileg szerettem volna egy húsos összehasonlító bejegyzést néhány géles állagú arctisztítóról, de sehogy sem akart összeállni. Az ázsiai piacon mindenki ismeri a Cosrx Good Morning arctisztítóját, ha valaki nyakig merül ebben a világban, akkor egyszerűen lehetetlen lesz kikerülni. Itt egy remek példa az ideális lemosóra, de nézzük, megéri-e az árát…


Helye a rutinomban: smink után második lemosó este, éjjeli krémek maradékának eltüntetése reggel

Csomagolás: sima tubus, 150ml

Összetevők: 98%-ban tiszták az összetevői, de kiemelném a rengeteg növényi kivonatot. Teafaolaj illata van, de az pont nincs is benne. Sajnos van benne némi habzóanyag, ami érzékeny bőrűeknek irritáló lehet. Szerintem ennek a két dolognak köszönhető, hogy annak ellenére, hogy látszólag az egész bőrápolásmániás internet imádja, mégis sokan vannak, akik csalódtak benne.

Fizikai tulajdonságok: áttetsző gél, kevés habzással, kevés is elég belőle


Hatás: Nagyon szeretem, mert tényleg a tökéletes tisztaság érzését adja, bármikor szívesen is használom. Nekem alapvetően bevált a mélytisztító hatása, ugyan szeretem 1-1 arcmosás erejéig leváltani, de nekem attól szent grál, hogy hosszú távon se utálta meg az arcom. 🙂 A rozáceám miatt szeretek még ennél is kíméletesebb arctejeket használni, de ha tényleg alapos arcmosásra van szükségem, hozzá fordulok, mert belefér a “low-foaming” kategóriába.


Újravenném-e: Valószínűleg újra fogom, de nagyon szeretek új lemosókat használni. Ha az elfogyasztás pillanatában három másik fel lesz bontva, akkor tartok majd egy kis szünetet. Lehet, hogy addig találok ideálisabbat, de arról majd beszámolok. Sok blogger van, aki századszor is újravette, úgyhogy lehet, hogy tényleg nincs ennél jobb.:D

Miért lett Szent Grál: Ebben a lemosóban tényleg minden benne van, amire szükségünk lehet. Az alacsony kémhatás, a frissítő növényi kivonatok, a tisztaságérzést garantáló enyhe habzás, nem szárítja a bőrt, nem csípi a szemet, nagy a kiszerelés, az ára pedig egy picivel olcsóbb, mint a hasonló társaié. Én teljes szívvel ajánlom mindenkinek, mert ez a termék nem véletlen lett ennyire közkedvelt. Hiába cserélem le egy-egy alkalomra, megválni én sem tudnék tőle, mert szubjektív véleményeken kívül nem tudok semmit felhozni ellene.:)

Ázsia Szent Gráljai: Cosrx low pH Good Morning Cleanser” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s