Egy újabb klasszikus, amit kötelező kipróbálni.:)

(Sajnálom, hogy kicsit kusza lett, ezt a bejegyzést ezer éve írtam, gyakorlatilag a blog nyitása előtt. Persze a véleményem nem változott, de azóta átgondoltam a bejegyzések szerkezetét.)

Kiszerelés: 2 db 5ml-es toner kis műanyag üvegben és 2 db 5ml-es gél tubusban. 1300 forint így együtt. Én a 4-4 darabosat vettem 2300 forintért. A teljes kiszerelésű gél 100ml-e és a toner 200ml-e is nagyjából 5000ft körül mozognak. Akárhogy matekozok, a minták körülbelül kétszer annyiba kerülnek.

Fizikai tulajdonságok/felhasználás:

A nyugtató gél szokványosan áttetsző, van egy kis illata. Azon remek termékek egyike, ami amellett, hogy tökéletesen beszívódik, azonnali eredményt hoz. Egész arcra eloszlatva és pattanások vagy egyéb sebecskék helyi kezelésére is kiváló

A toner szintén áttetsző, vizes állagú. Vattakorongra óvatosan kiöntögetve 4-7 alkalomra biztosan elég volt egy 5ml-es üveg, ezzel eléggé spóroltam. Értelemszerűen a rutin elején. Ez a koreai tonerek alfája, remekül előkészíti a bőrt a többi lépés előtt.


Az összetevőlistáról:

A BHA toner ph-ja túl magas és a benne lévő szalicilsav koncentrációja túl alacsony ahhoz, hogy kémiai hámlasztás történjen, így ez ‘csak’ egy hidratáló és nyugtató tonik, egyébként makulátlan összetevőkkel. Ennek ellenére nekem eleinte szépen feltisztította az állam, bár ez a hatás gyorsan elmúlt. (Azóta nyilvánvalóan komolyabb fegyverekkel hámlasztok.) 

A nyugtató gélben az alapokon (aloe, propolis, glicerin) kívül csak pár növényi kivonat van, meglehetősen rövid a lista, ezt szeretjük.

Végszó:

Ez kétségtelenül a kedvenc sample kitem volt! A nyugtató gél jóval drágább, mint a hasonló jellegű, de olcsó és kb hordónyi mennyiségben rendelhető társai. A minősége is sokkal jobb ezzel párhuzamosan. Ha sokkal több pénzem lenne, biztosan befizetnék rá, mert annyira jól csökkentette a gyulladásokat, az irritációt és egy csúnyább napégés után is megmentett! (Vész esetére a négyből egyet félretettem, annyira féltettem.. tudom, nevetséges vagyok.) 


Engem különleges szerelmi viszony fűz az ilyen tonerekhez, a Cosrx-ét is nagyon szeretem – egy probléma, hogy ezekről kicsit nehéz írni, mert a hatásuk nagyon beleolvad az összképbe. A Bentonról azért nyilatkozok könnyen, mert még a koreai őrületem elején ezzel kezdtem. A Krémmánián is nagy érte a rajongás, kezdő rutinba ajánlom a gyengédsége miatt. Ne feledjétek, hogy egy ilyen rutin nem két nap alatt épül ki és nem is érdemes rögtön a legagresszívabb összetevőket magunkra borítani. 🙂 Ha valakit szeretnétek belerántani a Korea mániába, ez a tökéletes választás. A kedvezőtlen árarány ellenére sem bántam meg, hogy befizettem a próbakört… olyannyira, hogy nemrégiben a stylekorean.com-on egy pofátlan akció keretében megvettem nyárra ezt a tonert és a csiga esszenciát, mert a nyári rutinomba (aktuális) ezekre szükség lesz és kész.:D 

Kiegészítés: stylekorean.com rendelések

Két vásárlást intéztem a közelmúltban az oldalról (általában ezeket a weboldalakat használom), a tapasztalatom vegyes:

  • nincsen vám szerencsére, 14 dollárt jelölnek meg értékként és ajándékként küldik a csomagot
  • a roseroseshophoz hasonlóan idegesítő, súlyfüggő szállítási költség van, csak itt sokkal butábban van megoldva és még utólag adják hozzá a bubis csomagolóanyag és a doboz súlyát. (Tehát hiába nézed a terméknél a megadott súlyokat, azokhoz még mondjuk hozzá kell adni 70g-ot a doboz miatt a végén, de nyilván a nyomagolás súlya is változik a termékek számával meg mittudomén…. igen, ez idegesítő)
  • jó akcióik vannak és jó a termékkínálat, találtam itt olyan hidratálókrémet, amiről azt hittem, hogy pofátlanul olcsó, de természetesen utána megtaláltam máshol még öt dollárral olcsóbban.. sőt az adott darab a bbkrem.hu-n is olcsóbb volt.:(((
  • a nagyon leakciózott cuccok nem ezer éves raktárban rothadó darabok, mindet kb. két hónappal ezelőtt gyártották, tehát teljesen frissek!
  • képesek voltak egy négy termékből álló csomaghoz kettő darab termékmintát küldeni, amiből az egyik egyezett az egyik rendelt esszenciával…:D ahhoz képest, hogy a Jolse múltkor egy darab micellásvíz mellé öt mintát, a roseroseshop meg leöntött Missha mintákkal, ez elég szűköske.
  • ha írtok véleményt az oldalra a rendelt dolgokról, darabonként 50 cent kredit jár, amit péntekenként számolnak el, szerintem ez pozitívum.
  • összességében nem költöztetem át magam ide, de érdemes számon tartani az oldalt.