Januári aktuális: elfogytak, haul és programok

Januárban igyekeztem a csontvázakat eltüntetni a polcról, rengeteg utazásra félretett terméket elhasználtam végül, hogy csökkentsem a flakonok mennyiségét.

DSC00994

 1. Cosrx Low pH Good Morning Cleanser: ez továbbra is egy csodás lemosó, de arra hajlamosaknak száríthatja a bőrét. Már egy ideje nem használtam napi szinten, végül meg is romlott (sőt, a flakon is megreped) – amikor kinyitjátok, vegyétek figyelembe, hogy a szavatossága valóban egy év körül van.
 2. Benton Aloe-BHA: ez az egyik örök szerelmem, de ez is elkezdett megromlani, szinte napra pontosan fél év használat után. Ez elég szomorú, de szerintem ez még így is megéri.

DSC00997

 1. Pyunkang Yul toner: továbbra is tartom, amit a róla szóló bejegyzésben írtam. Elég szomorú azért, hogy egy relatíve drága kozmetikumnak (ok, ez a legolcsóbb a termékcsaládból) kb. a semmitől lekopik a felirata és bekoszolódik a címkéje.
 2. Heimish All Clean Balm: ez is utolsó cseppig szerelem volt. Az esti rutin alapja egy jó olajos lemosó, szerencsére most Tindigó lemosójára válthattam, így nem sopánkodok.:D

DSC00996

 1. Hadalabo retinolos lotion: erről egy év alatt sikerült kiforrott véleményt alkotni, végre kifogyott a flakon. Ez egy jó termék, de én annyira nem szerettem.
 2. The Ordinary EUK szérum: ez utólag sem volt egy nagy eresztés. A TO. nagyon jó arra, hogy olcsón kipróbáljunk érdekes és hatékony kozmetikumokat, az EUK viszont csak egy antioxidáns a sok közül. Én fiatal vagyok, ezért nálam nem az anti-agingen van a hangsúly, de az antioxidánsok állandó elemei a rutinomnak. Az azóta felnyitott resveratrol szérumot ezerszer jobban szeretem, erről is fogok hamarosan írni!

DSC00998

 1. Laneige éjszakai pakolás: ez is nagy szerelem volt, az E-nature éjszakai pakolása vette át a helyét. Hogy ez után mi fog jönni, azt még nem tudom, a léc nagyon magasan van!
 2. Innisfree The Minimum suncream: nagyon sajnálom, hogy ez elfogyott, keresem is folyamatosan a helyettesítőjét, de úgy látom, nehéz dolgom van. Igazából ez nyár felé lesz akut, mert akkor tényleg folyamatosan újrakenek és jobban kedvelem ehhez a fizikai fényvédőt.

DSC01000

 1. Acure Organics lemosó: Változatlanul nem tartom a világ legjobb lemosójának, de a barátságunk az utolsó cseppig megmaradt. Szép emlékként kezelem, az újravásárlás fel sem merül.
 2. Madre Labs Pycnogenol szérum: Ahogy a bejegyzésben is írtam, sajnáltam, hogy ilyen rövid idő alatt elfogyott. Nagy szerelem volt ez, bár a tégelyes kiszerelés miatt nem tartom jó antioxidánsnak, de nappali hidratálónak tényleg imádtam.:)

Haul

Januárban rengeteg pénzt költöttem életmódváltásra, így a “kozmetikai shoppingstop” tovább nyúlik, viszont kaptam egy csomagot a Chokchok.hu-tól. Azért is szeretek webshopokkal együttműködni, mert sokkal inkább kíváncsi vagyok, mintsem márkahű, ráadásul a Chokchoknál olcsóbban lehet hozzájutni egyes prémium koreai kozmetikumokhoz, mint ebayről. Már nyáron is írtam a cégről, azóta írtam is a náluk beszerzett szerelmeimről. 🙂 (Még egy Whamisa hajápoló reviewval így is adós vagyok…!) A jelen csomagban volt egy Whamisa lemosó, egy Blithe esszencia, egy különleges hámlasztó (erről fogok a leghamarabb írni!) és jópár prémium termékminta, amit el is rejtettem a kincsesládámba. A tesztelgetést már elkezdtem, de ez lépésről-lépésre halad. Az alakuló véleményemről majd beszámolok erre-arra (instagramfacebook), most egyelőre csak szimplán nem bírtam ki, hogy ne mutassam meg.:)

DSC00963DSC00974DSC00984

Januári kedvenc programok

Január igencsak eseménydúsra sikerült.

 • Először voltam például a Nemzeti Színházban, ahol a Figaro, avagy egy őrült nap emléke c. darabot néztük meg. Önmagában nagyon hosszú és a rendezés még nem tökéletes (nálam jóval tapasztaltabb kritikusok szerint sem), viszont a futurisztikus látványvilág és a dinamikus elemek engem kárpótoltak. A darab egy részében kamerával kísérték az eseményeket és egy kivetítőn láthattuk, hogy mit vesz az operatőr.. így gyakorlatilag egyszerre voltunk egy színházi előadáson és a moziban. Sokkal több ilyen modern darabra kéne jegyet vennem, mert annak ellenére is komoly inspirációval töltött el, hogy lázasan ültem végig. (Az utolsó fél órában sikerült bekómálni, gratulálok.)
 • Az Erkelbe is sikerült újra eljutni, ahova márciusban fogok bérletet venni. Már egy korábbi aktuálisban is emlegettem, hogy mennyire szeretem az operát – ideje lesz az itthon elérhető lehetőségeket kimaxolni.
 • Egyébként a január a Marvel-filmek jegyében telt, ugyanis ezeket szeretném a megfelelő sorrendben végignézni. Kíváncsiságból néztünk bele az Amerika kapitánya utáni időkben játszódó Agent Carter c. sorozatba, ami hatalmas kedvencem lett!!! A feminista szívem ilyen művekért dobog, ajánlom mindenkinek a filmektől teljesen függetlenül Peggy Carter ügynök történetét. :))
 • A hónapban az olvasáshoz is kedvet kaptam, Tari Annamária Bátor Generációk #SzorongokTehátVagyok című könyvét olvasom éppen, amely a különböző generációk és az internet / okoseszközök kapcsolatáról szól. Nagyon olvasmányos, ajánlom mindenkinek, akinek 3-16 éves gyerek van a környezetében!

Januári aktuális: elfogytak, haul és programok” bejegyzéshez ozzászólás

 1. AmadeaHollóssy szerint:

  A koreaiak kikészítenek ezekkel a 100 ml-s kiszerelésekkel, hámlasztóból sose tudok ennyit elhasználni, de a tonernél, esszenciánál is nagyon kell iparkodnom, és locsolom a nyak-dekoltázs érára is, ha tartani akarom a lejárati időn belüli felhasználást.
  A Benton Aloe tonere nekem is nagy kedvencem, pedig impulzusvásárlás eredménye, nekem angyalok nyála-kategória.
  A Pyunkang Yulnak az esszenciájával kacérkodom, csak előbb szeretnék pár terméknek a végére érni, a TO nagyon elszérumosította az esti rutinomat.
  Nem tudom, mi van alulról a második képen abban a szép virágos dobozban, de nagyon szép!:D

  Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s