Régóta tisztában vagyok azzal, hogy a Cerave egy nagyon közkedvelt márka az amerikai bőrápolók körében, de a szállítási költség mindig visszafogott attól, hogy nagy adagot rendeljek be, akár az iHerb-ön keresztül. Most viszont a márka legkedveltebb termékei, amiket a ti kedvetekért mégis megvásároltam tesztelési céllal (utazóverzióban), be fognak kerülni az angliai Boots üzletekbe. Sajnos a nemzetközi szállítás lehetősége jelenleg inaktív az oldalukon, de azt hiszem, így is egy jó lépéssel közelebb vagyunk a megdicsőüléshez. Az ár a reális 9 font környékén mozog a nagyméretű termékeknél, remélem előbb-utóbb más üzletek is átveszik a kínálatukba a márkát és vámmentesen beszerezhetjük majd a nagyobb kiszerelést is. Nincs több aggódás, nincs több számolgatás. A hivatalos dátum március 5-e, de ahogy itthon is lenni szokott, egyes üzletek már kirakták a zsákmányt a polcokra.

pmWb6It

Kinek ajánlom? Milyenek az első benyomásaim?

Mindenkinek, akinek érzékeny bőre van és akik szeretik az egyszerű kozmetikumokat. Az elmúlt napokban már próbálgattam a szerzeményeimet és maximálisan elégedett vagyok. Szerintem ez az a típusú termék, amelyek használatára a pasikat is rá lehet venni. Az összetevőlisták kifogástalanok, a bőrbarrier megerősítésért szolgáló ceramid-cholesteron-szfingolipid kombináció mellé általában niacinamid és hialuronsav is társul. Fontos megjegyezni, hogy a formula nem csak papíron szép, a lemosó használata roppant kényelmes, a hidratálókrém pedig 10 másodperc alatt beszívódik. Ebből a hidratálóból tényleg kell egy bödönnyi mennyiség, hogy testápolónak is használhassam. Mindig kell, hogy legyen valami hasonló raktáron azoknál, akiknek érzékeny a bőre, hiszen a termékek semmilyen felesleges összetevőt vagy illatanyagot sem tartalmaznak! Ez a rossz napok megmentője és a minimálrutin megtestesítője. Ha Angliában jártok, mindenképp hozzatok egy tégellyel, lehetőleg a család minden tagjának!
DSC01056
habzó lemosó
DSC01061
az egyszerű hidratálókrém
DSC01059
a hidratáló lemosó ❤
 
Sajnos Angliában nem lesz minden elérhető abból, amit például az iHerbön is látunk, a fényvédőre és az éjszakai krémre is várni kell, pedig ezek hasonlóan izgalmasak. Ugyanakkor lassú víz partot mos, én bízok benne, hogy innentől egyre egyszerűbb lesz a hozzáférés!

Ti melyik márkához szeretnétek még közelebb kerülni földrajzilag?:)