A vásárlás apropója: Egy barátnőmtől kaptam, aki megváltoztatta a rutinját és nem akarta tartogatni. Hála istennek. ❤

Helye a rutinomban: a legkönnyebb állagú tonerem után reggel és este. Akár több rétegben. ❤

Csomagolás: 180ml-es, kiöntős üveg.

Fizikai tulajdonságok: Könnyű, viszkózus állagú, átlátszó, színtelen, szagtalan folyadék. Pillanatok alatt beszívódik.

 Összetevőlista: A toner legfontosabb hatóanyaga a betain, amiről már itt írtam. Ezen kívül benne van az összes kedvenc: hialuronsav, centella, licorice, E-vitamin, pantenol, béta-glukán, aloe vera, egy kis C-vitamin (SAP) és némi NMF is. Keresve sem találhatnánk szebbet. (A legjobb ebben az, hogy múlt héten írtam a Now Solutions toneréről, aminek hasonló az INCI-je, de az állaga borzasztó és engem irritált is…)

Hatás: Vízhiányos bőrre ez egy valódi csoda. Felesleges vele 7 skinezni, mert egy rétegben is elvégzi munkát. Az állaga pont tökéletes, a hatása szinte azonnal érzékelhető. Tudom, hogy drága, de nem véletlen futott fel ennyire azon túl, hogy a bloggereket megszórta a Wishtrend ezzel a termékkel. Az illatos verzióját én nem próbáltam, de azt hiszem, ez egy remek tendencia, hiszen a koreai tonereknek általában az egyetlen hibájuk a sok felesleges növényi kivonat és az illóolajok.

Újravétel: Abszolút. És még több Klairs terméket szeretnék kipróbálni, mert ez a színvonal tényleg nagyon magas. Aki nem akar a wishtrendről rendelni, annak pedig ott van az Isntree Hyaloronic acid tonere, ami nagyon hasonló hatású és állagú, ezek mellett kicsit olcsóbb is!