Bioderma Hydrabio termékek 1.: Perfecteur, krém

A Bioderma Hydrabio termékcsaládjával fogunk ezen a héten foglalkozni, ugyanis az elmúlt hónapokban elég behatóan teszteltem ezeket a kozmetikumokat és összeérett a vélemény. Egyedül a Perfecteurt kaptam szponzorációként. 

SPF 30 Hydrabio Perfecteur

DSC_7437

Helye a rutinomban: én ezt fényvédő fölé kentem mindig, amolyan megerősítésként. Volt, hogy fizikaival, volt, hogy kémiaival kombináltam, így nyáron viszont alapozó sosem került fölé, így a sminkelős aspektusról nem tudok nyilatkozni. Talán majd ősszel.

Csomagolás: egyben praktikus, egyben furcsa ez a hibrid csomagolás, de mióta rájöttem, hogy ideális megfogni, pont eleget tudok a tenyerembe pumpálni belőle.

Fizikai tulajdonságok: Világosrózsaszín, primerszerű krém, aminek elég szilárd az állaga, nem folyik. A bőrre felkenve is van egy érdekes, primer érzete, köszönhetőek a sok szilikonnak.

Összetevőlista: sok szilikonszármazék, kémiai fényvédők tömkelege, niacinamid, illatanyag.

Hatás: az a fajta extra fény, amit ez a termék ad, nekem elsőre nagyon idegen volt, de a többedik használatnál elkezdett tetszeni az összkép. A tartását, az állagát nagyon megszerettem, bár volt olyan fényvédő, amivel kukacosodott. Ez előfordul, igazából nem nagyon akadtam fenn rajta. Kíváncsi vagyok, hogy ősszel hogy fogom értékelni ezt a terméket, hiszen tipikusan az a darab, ami a különböző évszakokban különbözőképpen tud viselkedni. Egy próbát szerintem nektek is megérhet, de mindenképpen olyan helyen vásároljatok, ahol van kint teszter is. Érdemes lehet a kézfejetekre felkenni egy keveset és nem azonnal dönteni, hanem több fényben megnézni a hatást, figyelni a kopást, esetleg otthon fölé lehet próbálni a szokványos alapozót. Ez a termék szerintem nem való mindenkinek, de aki összebarátkozik vele, az nagyonis szeretni fogja! Ez az én olvasatomban egy sminktermék. A rutinomra semmilyen hatással nem volt, nem hidratált, nem szárított, nem adott hozzá és nem is vett el belőle. Fényvédőnek egyelőre nem elegendő (ameddig délután is süt a nap, semmiképp).  

Bioderma Hydrabio krém

DSC_7441

Helye a rutinomban: nekem az ilyen klasszikus, vastag krémek csak éjszakai utolsó lépést adnak. Amikor valami kikészíti a bőröm, igen gyakori, hogy csak az aktuális vastag krémem kerül fel (legutóbb a Secret key töltötte be ezt a szerepet).

Csomagolás, fizikai tulajdonságok: 50ml, műanyag tégelyben. Én nagyon imádom a kéket, ha valamit el akartok nekem adni, rakjátok kék dobozba. Lehetőleg tengerkékbe. A krém állaga sűrű, olyannyira, hogy még száraz bőrre is szinte sok nappalra szerintem. Ez a tipikus gyógyító, okkluzív krém állag, ami estére ideális.

Összetevőlista: a krém nagy része a Hydrabio családra jellemző alap, amelyet nem szeretnék darabjaira szedni, ez a Bioderma sajátja. Ennek köszönhetően az INCI nem rövid, de ettől nem kell megijedni, sok fejlesztés van ezekben a listákban! A Perfecteurhöz hasonlóan ebben is van niacinamid, de ebbe egy kis szkvalán is került, ami nagy kedvencem.

Hatás: Nehéz ezekről a krémekről írni, mert valahogy mind egyformák és mégis csak egy-egy nyeri el annyira a tetszésem, hogy a kiemelt “gyógyító” krémemmé váljon. Szerintem ez sokat mond. Tudom, hogy ez egy drága termék, de tényleg jól működik, hidratál, puhává tesz, reggelre abszolút megnyugtat. Elég univerzális is, szerintem mindig kell otthon tartani valami hasonlót. ❤

DSC_7442

Bioderma Hydrabio termékek 1.: Perfecteur, krém” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s