Úgy gondoltam, hogy megosztom veletek a privát őszi-téli kívánságlistámat és egyben mesélek arról, hogy miként változtak a vásárlási szokásaim és milyen rutint szeretnék télre.

Az az igazság, hogy az elmúlt időben jóval megfontoltabb lettem. Nem hinném, hogy sokat kell ezt magyarázni, ugyanis tavaly az egyetem utolsó évében sokat voltam otthon, volt időm szörfölni a webshopokban, még sokkal jobban lelkesedtem a K-beauty iránt is, szponzorációm sem volt annyi. Ellenben idénre besokalltam a krémhegyektől, be vagyok táblázva, kapok elég szükséges utánpótlást és lakásfelújításra spórolok. Én egyszerre általában egy hobbimra verem el a pénzt, mostanában viszont inkább egzotikus alapanyagokra és a különleges ételeimre költöttem, sminkre hónapok óta nem költöttem, krémből becsúszott ez-az, de ennyi.

Ennek ellenére lassan elfogynak a felhalmozott kencék és muszáj pótolgatni, ami szükséges.

1. DHC cleansing oil

Még 1-2 hónapja lemosó balzsamom van, lassan fogy, mert sminkelés híján nincs minden este szükségem a double cleansingre. Végre szeretném kipróbálni a japán olajos lemosókat, ami szerintem a legtöbb embernek nem újdonság, de nekem mégis az lesz.:)

300-deepcleansingoil-2_1

2. Ceracolla gél

A ceramidmániám még tart és bár még ott van a Cerave krémecském, erre a japán, Meishoku csodára évek óta hajtok. Ezt is ezerszer kiszedtem a kívánságlistámról, mert hidratálókrémem dögivel volt. De most eljön az ő ideje!

06e57fc754a74b40407b95e918ac2b00

3. The ordinary Amino acids +B5

Sajnos a Deciem mindig gyárt valamit, ami bogarat ültet a fülembe. Most ez a hidratáló szérum fog hozzám érkezni, ha valaha hajlandó lesz az állam átküldeni az ösztöndíjat és nem lesz bűntudatom ilyenre költeni… (7 euróról nyavajgok, igen.)

the-ordinary-amino-acids-b5-600x450

4. Niacinamidos szérum

The Ordinary dupe kerestetik! Vissza akarom rakni a niacinamidot a rutinomba. Megnézem mit művel az azelainsavval együtt. Hagyom most egy darabig a C-vitamint, megnézem, meddig jutok nélküle. Peptidekkel-niacinamiddal-azelainsavval operálok egy darabig. Lehet, hogy a Garden of Wisdom lesz a nyerő…

5. Tiam C-vitaminos szérum

Ééééés rögtön szembe is köpöm magam, de előbb-utóbb tudom, hogy meg fogom rendelni ezt a terméket.:) Kicsit mondjuk kiábrándít, hogy mostanában sokan írják a fórumokon, hogy a magyar posta tönkreteszi a csomagjaikat…

782898045.g_400-w_g

6. Elizavecca Bifida szérum

Ha kissé kifogyok a nagyon koreai cuccokból, ő lesz a következő áldozat. Mondjuk erre is vonatkozik az ösztöndíjas szabály.

61MrSMNSPvL._SY355_

Tiltólista

Az az igazság, hogy ha márkák kínálatából választhatok, MINDIG fényvédőt és lemosót kérek (minimális kivétellel) és ezeket a cuccokat ettől függetlenül magamnak is dögivel rendelgetem / vásárolom, mondván úgyis elfogy. Most viszont úgy érzem, hogy ideje lesz a raktárat megcsappantani és 2019 tavaszáig hanyagolom ezeket a termékkategóriákat!

Nálatok mi van a kívánságlistán? Mi az, amit idén kihagytok?