High tech Korea: a ginzenges szupermaszk (302white II Step Nano Melting mask)

Két ok miatt jelentkeztem a fátyolmaszk tesztelésére a Jolsenál. Egyrészt felkeltette a figyelmem az, hogy jár mellé még egy pakolás is, másrészt szeretnék nektek hamarosan egy nyereményjátékot összerakni. (Még egy-két fátyolmaszkot kéne szereznem, hogy összejöjjön egy csomagocska, amiért már érdemes jelentkezni!)

Őszintén szólva én mindig húzom a szám az ilyen drága maszkoknál, nem nagyon hiszek abban, hogy valóban annyival többet tudnak vagy annyival professzionálisabbak lennének. Szerencsére nyár végén eléggé ellustultam rutin ügyben és emiatt párszor kiszáradt az arcom, ezért volt alkalmam tesztelni a valós erejét ennek a jó kis kombónak.

A maszk anyaga szerintem meglehetősen különleges, én még sosem találkoztam ilyen háromrétegű csodával. Hydrogel-szövet-hydrogel. Elég jól illeszkedik az arcra, oda is tapad a hydrogel réteggel. Idővel elkezd száradni, ami szerintem nem hátrány, az esszencia így is ömlik a csomagolásból. Valamiért nekem az az érzésem, hogy itt az esszencia középszerű, de a maszk anyaga annyira jól elősegíti a beszívódást, hogy ezt kompenzálja. Nincs is nagyon kedvem ezek után sima fátyolmaszkokat használni, inkább elmennék ebbe a hidrogéles irányba. (Mostanában keveset maszkozok, nem is túl rendszeresen, csak ha a bőröm igényli.) Önmagában a maszk visszatáplálta a bőröm és nálam igazából ez a fő szempont, elégedett vagyok.

DSC_7576

A pakolásból is egy hatalmas adagot kaptunk. Ezt megintcsak elég középszerűnek és végső soron szükségtelennek tartom sajnos. Nekem már van egy bevált arcpakolásom, ami nem más, mint a Bioderma Hydrabio és ezeket a kenőcsös, nehezen lemosható maszkokat nem igazán szeretem. Ez biztosan szubjektív és nagyban bőrtípusfüggő, de ezzel nem érzem, hogy nyertem volna bármit.

Az összetevőlista nehezen fellelhető, de amit találtam, azzal nem volt probléma: pantenol, allantoin, licorice, centella és végül ginzeng. Csupa kedvenc, jótékony összetevő gondoskodik arról, hogy a házi wellness hatékony legyen.

A koncepció nagyon jó, de a minőségen még lenne mit húzni. Én az esszenciát biztos sűrűbbre, a maszkot biztos könnyedebbre csináltam volna. Tekintve, hogy a ginzenges termékek elég drágák, szerintem a 10 darabos csomagért 25 dollár elfogadható, darabonként ~800 forint egy maszk így és a jobb minőségért általában ennyit kell fizetni. Barátnőkkel lehet osztozni, lehet ajándékba is adni – általában a nagyobb kiszerelések itt is jobban megérik az árukat. Ha nem is ezt a konkrét maszkot veszitek meg (azért itt a link), de a hidrogéles megoldásba én nagyon beleszerettem – ha hozzám hasonlóan ti is ráuntatok a sima szövetmaszkokra, talán valami ilyesmivel érdemes újrakezdeni a viszonyt.;) 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s