A vásárlás apropója: hogy a fenébe ne akartam volna kipróbálni mindenki kedvenc, új fizikai fényvédőjét. Csilla barátnőm leselejtezte, én pedig kaptam az alkalmon… (Csilla kiemelkedő szponzora a blog változatosságának)

Helye a rutinomban: nyáron sokat próbálgattam..
Csomagolás: 40ml-es kiszerelés, szokásos minimalista dizájn.

Nem kevés fényvédőt próbáltam az idén, elég nagy az összehasonlítási alap (normál, kombinált, érzékeny bőr)….

Fizikai tulajdonságok: ez a fényvédő sűrű. És az én normál-kombinált bőrömön ott marad. Biztos ismeritek ezt az érzést, amikor a vazelines érzet ott marad a bőrötökön, egészen addig, amíg át nem ragad a ruhára, hajra, ágyneműre… Fehér réteg szerencsére nincs.

Összetevőlista: Cink és titánium-dioxid megszokott kombója, belerakva egy hétköznapi krémalapba, semmi fakszni, de relatíve sok szilikon. Ezutóbbi interferálhat az alapozóval, de én egy ideje nem élek ilyesmivel. Lepúderezni próbáltam, de a végeredmény katasztrofális lett.

Hatás/újravétel: nem, nem és nem. Nem tudom, egy baba mennyire viseli el magán ezt a makacs ragadósságot (anyukák, kérlek írjátok meg, hogy a gyerkőcökön beszívódik-e), de én ezt nem szeretem. Talán a száraz bőrűek másként vélekednek, ez esetben kéretik hangot adni a véleménynek a kommentszekcióban! Én a régi The minimum fényvédőt imádtam, talán ezt is újrapróbálom majd hidegebb időjárás mellett, de sajnos a másikhoz képest ezt hatalmas csalódás lett.

Az alábbi nyári ötösfogatból is alulmaradt…:( 

Ti beruháztatok az új termékre? Kérlek írjátok meg, hogy a bőrtípusotokkal kompatibilis-e ez az állag.