Csendesen ujjongtam, amikor megláttam a gmailemben, hogy a Klairs kijön egy fényvédővel és csendesen imádkoztam, hogy legyen valamilyen bloggeres akció. Bár mostanában több remek fényvédőt is próbáltam (Naruko, Paula’s Choice), de fényvédőből sosem elég! 🙂

Helye a rutinomban: beszorongottam a reggelekbe, mert a Wishtrend határidőt szab a posztolásra, én viszont nem szeretem utólag váltogatni a véleményem, úgyhogy inkább azonnal elkezdem használni a termékekeket, hogy minél tapasztalatom legyen. Utazni is vittem azóta.

Csomagolás: jaj, nagyon szép ez a fényes fehér-ezüst csomagolás! A mennyiség is nagy, úgyhogy az ár ilyen irányba is ki van kompenzálva. (Ezt szerintem mindig fontos végiggondolni, 5-6 ezer forint felett én csak legendásan jó INCI-vel veszek terméket, csak akkor, ha a mennyiség is megfelelő és csak akkor, ha megbízok a márkában.)

Fizikai tulajdonságok: könnyed, fehér krémecske, ami bár nem olyan balzsamos, mint a Paula’s Choice és nem olyan folyós, mint a Naruko, de pontosan az a kedvelhető közepes állaga van, ami száraz és zsíros bőrre egyaránt tökéletes. Szeretem az univerzális termékeket, de ilyet azért nehéz gyártani.:) (A többiekről később lesz szó, ha még nem unjátok…)

Összetevőlista: kevert kémiai és fizikai szűrők vannak benne, de dominálnak a fizikaik. Ez nekem fontos. Egy ideig távol tartottam magam minden kémiai szűrőtől, de rájöttem, hogy csak akkor irritálnak, ha túl nagy mennyiségben vannak jelen vagy túl sokszor (naponta többször) kenem őket. Az INCI kombinált fényvédőhöz képest nem túl hosszú, mondjuk a narancsolaj otthon maradhatott volna.:) Niacinamid és allantoin azért van benne a biztonság kedvéért.

Hatás: nagyon nagy a verseny mostanában a polcomon, de ezt a fényvédőt is kénytelen vagyok országos kedvencemnek kikiáltani. Biztos védelem, kellemes állag, zéró irritáció, zéró fehér réteg, hatalmas adag – kell még magyarázni? 🙂 A Wishtrend is rendszeresen csinál általános leárazásokat, ezekről én is szoktam értesítőt kapni, általában van is valamilyen kód, a vásárlással érdemes lehet ezeket kivárni, de azért erősen kívánságlistára pakolós ez a termék., ahogy általában minden más Klairs termék is… (A toner még mindig a hatalmas szerelmem.)