The Ordinary és a büdös hialuronsav

A vásárlás apropója: a jó ég tudja miért, de amikor megláttam, hogy létezik ez a termék, tudtam, hogy nekem kell. Amikor a Tinamu üzletébe megérkezett az első adag, rohantam és megvettem.

Helye a rutinomban: reggel, este, állandóan.

Csomagolás: Szokványos 30ml, szokványos fehér csomagolás, én ezt még mindig nagyon szeretem. Mindig emlékeztet ez az egyszerűség a Deciem korai fénykorára, amikor hirtelen mindenkinek ezekkel az üvegcsékkel lettek tele a polcai. Kicsit furcsa ez a nosztalgia, hiszen ez 1-2 évvel ezelőtt volt csupán, de azóta annyira botrány övezte a márka egykori tulajdonosát (Brandont), hogy ez az egész olyan, mintha történelem lenne.

Fizikai tulajdonságok: Átlászló, kissé viszkózus folyadék, aminek konkrétan kikötőszaga, kissé halpiac van. Őszintén? Fogalmam sincs, hogy miért gondolja úgy egy márka, hogy jó ötlet lesz egy ilyen büdös löttyöt kiadni! Én egyébként nagyon szeretem a kikötőket, sőt még a kikötőillatot is, akármennyire is furcsa. (Van, aki benzin- meg a festékszaggal van így.) Ennek ellenére reggelente, amikor megcsapott ez a szag, nem kifejezetten a boldogság töltött el.:) A termék állagával viszont nincs probléma, elég jó köztes lépés minden ilyen kissé ragacsos, jó vízmegkötő esszencia vagy szérum.

Összetevőlista: Elbűvölő ez az INCI, főleg ezért is akartam MINDENKÉPP lecsapni a Marine Hyaluronicsre. Az algákról már írtam itt a blogon, a fermentátumok is sokszor szóba kerültek. Emellett az elmúlt évben nagyon népszerűek lettek a sima aminosavak, amelyek bár nem tudom, mennyire hatékonyak, de mindenképpen elősegítik a hidratálást – emellett pedig mivel ezek a molekulák a szervezetünk minden sejtjében és fehérjéjében megtalálhatóak, semmiképpen sem allergének. Ha engem kérdeztek, egy aminosavas hidratáló szérum ezerszer inkább natúr és bio, mint egy potenciálisan érzékenyítő növényi alapú “keverék”!! A Deciemnek van másik aminosavas széruma is, azt is szeretném idővel kipróbálni, de úgy érzem, hogy ezzel a termékkel két legyet ütünk egy csapásra.

Hatás: Szag ide, szag oda – én imádtam ezt a szérumot. Akármennyire morbid is, nekem ez a kedvenc TO termékem. Nagyon gyorsan elpacsáltam a 30ml-t, utaztunk együtt rengeteget és mindig automatikusan ment be a nesszeszerbe,  elég szomorkás is voltam, amikor elfogyott. A hidratáló ereje szerintem elég jó, bár másfélszeres áron már lehet kapni hasonló potenciálú 150ml-es koreai tonert is.:) Hacsak nem kaptok sikítófrászt a kikötőillattól, szerintem érdemes tenni vele egy próbát, mivel ez a termék összességében nagyon jól sikerült! Természetesen rengeteg más alternatíva van, de azt hiszem, hogy ha valaki szeretne egy kis csavart a rutinba, akkor ez egy jó választás.

Ui.: a Deciem botrányai egy időben lekötöttek, azonban szerintem untig eleget foglalkoztam velük, illetve eleget boncolgattam a vásárolni vagy ignorálni kérdést is. Van olyan márka, ahonnan elvből nem vásárolnék, azonban a Deciem nem tartozik közéjük. Egyébként sem én voltam a legnagyobb rajongó, de időnként szeretek tőlük kipróbálni ezt-azt. Brandon komoly mentális problémákkal küzd, remélem újra egyensúlyba fog kerülni és a márka is visszakerül az eredeti útjára a tulajdonosváltástól függetlenül.

The Ordinary és a büdös hialuronsav” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s