Brandon Truaxe emlékére…

Bizonyára mindenki tudomást szerzett már Brandon tragikus halálhíréről. Bár a Deciemtől pár hónapja eltávolították és békésen mentek a dolgok a cég oldaláról, de Brandon nyilvánvalóan nem volt jól. Ismételten nem tisztem diagnosztizálni, de az az egy biztos, hogy a zseni látnokok sérülékenyek.

A zsenialitás mögött sokszor súlyos dolgok húzódnak. A mentális betegségek hajlamosítanak egyéb mentális problémákra, droghasználatra, függőségekre. Mentális betegnek lenni teher és szerencsések azok, akiknél hosszú ideig minden karban van tartva, terápiával, gyógyszerekkel, helyes életmóddal.

A környezet rengeteget tud segíteni és rontani a helyzeten, de ezek a helyzetek túl komplexek ahhoz, hogy kívülről bárki is “megmondja a tutit”, így nem szeretném a halál körüli tényezőket boncolgatni. Pár napja azt írtam a Facebook csoportunkban, hogy örültem volna, ha Brandon még egyszer elő tudott volna hozakodni pár látnoki tervvel, de ez kicsit önző volt részemről. Az lett volna a legjobb, ha sikerült volna egészséges egyensúlyba kerülnie és boldogan élnie az életét…

Kedves Brandon!

  • Köszönjük, hogy fenekestül felforgattad a kozmetikai ipart!
  • …hogy a The Ordinary miatt annyian rájöttek, hogy mennyire fontos a helyes bőrápolás és hogy otthon is lehetséges nagy változásokat elérni…!
  • …hogy az Ordinary képes volt közösséget teremteni.
  • …hogy annyi, új, izgalmas hatóanyagot kipróbálhattunk, minimál összetevős formában.
  • …hogy annyi gyártót inspiráltál hasonló, jól működő, könnyen elérhető formulák létrehozására.
  • …hogy megmutattad, hogy egy ilyen telített piacon is lehet forradalmat csinálni.
  • …hogy nem csak egy “egynyári sláger” voltál.
  • …hogy akármennyi butaság és botrány is volt az úton, mégis megérte a Deciemtől vásárolni, mert annyira izgalmas volt.

Jelenleg is itt állnak mellettem az asztalon a Deciem termékek. Az NMF hidratáló, az aminosavas szérum, a Niodtól a CAIS. Akármennyire is ‘gyanakodtam’ régen és akármennyi termékben is csalódtam, a mérleg mégis mindig arra húz, hogy valamit még MUSZÁJ kipróbálnom. És a Deciem akkor is örökre Brandonhoz fog kötődni, ha már más a tulajdonos.

És még egy valami…

Sose szégyelljetek segítséget kérni, ha akármilyen jellegű pszichés problémát észleltek magatokon vagy a környezetetekben bárkin. (Ha nem magatokról van szó: nem kell senkit diagnosztizálni, arra ott vannak a pszichiáterek és a pszichológusok, de egy őszinte és nyílt beszélgetés jó kezdet.) Legyen szó depresszióról, mániás tünerekről, szorongásról, pánikrohamokról, durva kényszerességről. Nem szégyen. Néha nehéz megtalálni a megfelelő gyógymódot, de muszáj elkezdeni keresni, mert máshogy nem fog menni. 

Brandon Truaxe emlékére…” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s