A’pieu: a hialuronsav és a glutation házassága

Annyira régóta szemeztem az A’pieu részben hialuronsavas, részben gluthationos termékcsaládjával – csak a megfelelő alkalomra vártam, hogy valamelyiknek hely maradjon a rutinomban.

Felhasználói élmény

Elegáns, csőrös tubus, fehér csomagolás, szürke betűk – mi kell még? Manapság nem a cuki csomagolás a csábító, hanem a szinte patikai kinézet, ezt a név és a külső is hozza. A vékony csőrön át szérumszerű átlátszó, színtelen, sűrű csoda távozik és a csomagolás azt a benyomást kelti, hogy ennek tényleg minden cseppje érték! Szinte adja magát, hogy egy hasonló különlegességgel duóba használjuk vagy hogy egy egyszerűbb krémet hígítsunk vele. Szerintem mindig jó, ha az ember rutinjában van 1 termék, ami alkalmas a boszorkánykonyha kialakítására.;)

IMG_20190224_111103-01.jpeg

IMG_20190224_111031-01.jpeg

A Paula’s Choice szérum méltó pár.:)

Összetevőlista

Kissé csalódás ez az INCI, hiszen valami rövidet és velőset várnánk. Ugyanakkor az ampulla tele van természetes hidratáló faktorokkal és a hilauronsav különféle származékaival, ezekre pedig nem haragszunk. Ezen kívül lactobacillus fermentátum, licorice származék és niacinamid is került a mixbe, természetesen a névadó glutation mellett. Az INCI bár nem tökéletes, ugyanis becsillan egy kis alkohol, de szerintem kielégítő.

Gyakorlati tapasztalatok

Ahogy a fenti blokkban is írtam, elég sokat kevergettem ezt a szérumot, főként a Paula niacinamid volt a társa. Kicsit freudi elütés, hogy szérumnak írtam, ugyanis ténylegesen ezt a szerepet töltötte be. Nem vagyok az ampoule és a booster szavak túl nagy rajongója, ugyanis azt gondolom, hogy ezek a termékek a szérum funkcióját látják többnyire el és csak összezavarjuk a felhasználókat. A 20ml kevés, de a csomagolás takarékos és pl. utazáshoz ennél jobbat nem tudnék elképzelni. Az a helyzet, hogy ez a termék semmit nem változtatott a bőröm állapotán, bár nagyon kellemes volt és minimalista napokon is használtam szólóban. A rétegezős rutin okvetlen szükségessé tesz hasonló töltelék elemeket, amelyek nem létfontosságúak, de árnyalják a helyzetet. Így mérges nem lehetek rá. Szerettem, de nem sírtam, amikor elfogyott.:) 

IMG_20190224_111055-01.jpeg

Hasonló termékek

A termékcsalád különböző elemei összetevőlistájukban nem túl változatosak, így ha szeretnél egy stabilan “jó” terméket, akkor bátran ajánlom akármelyiküket. A krémben még szkvalán is van, ami külön jó. 🙂

IMG_20190224_111311-01.jpeg

A piacon egy millió hialuronsavas termék van, ezekből nehéz választani, de ha kell, akkor a nemrégiben letesztelt Isntree tonert vagy a Geek&Georgeous szérumjait ajánlom. 🙂 Ezutóbbi rendelkezik azzal a csodás tulajdonsággal, hogy többféle hialuronsav van benne, akárcsak a hyaluthione cuccokban. A The Ordinary tengeri hialuronja szintén kedvencemmé vált, a furcsa szaga ellenére is.;) 

IMG_20190224_111051-01.jpeg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s