Kosé Softymo Speefy lemosó olaj Japánból

Sokáig húztam a japán lemosó olajak kipróbálását, mert éppen mindig más volt terítéken. Aztán, ha jól emlékszem, Nikolett barátnőmtől megkaptam a maradékát, hogy kipróbáljam. Már csak azért is érdekelt ez a lemosó, mert mostanában nagyon sokan elkezdték utálni.:D (Tudom, érdekesek a gondolatmeneteim…)

IMG_20190427_120929-01.jpeg

Felhasználói élmény

Sajnos engem a kék csomagolással meg lehet kilóra venni, még mindig nem tudom, hogy ez miért van, de így van. A pumpa egyébként jól működik, kellő mennyiség jön ki a termékből. Pont annyi, hogy kényelmesen le tudjam mosni az arcom. A sminket is leszedi, de sajnos egy ideje nem sminkelek, így ezt csak pirosbetűs ünnepekkor tapasztaltam meg. Illata nincs. A lemosó könnyen leoldódik vízzel, nem is marad utána semmi. Azonban kicsit természetellenes a hatása – ezt nehéz elmagyarázni, de olyan, mintha folyékony műanyagot maszatolnék az arcomon. Ez nagyon csúnyán hangzik, de igazából nincs jelentősége, ugyanis nekem nagyon bevált, én szeretem ezt a terméket.

IMG_20190427_120908-01.jpeg

Szagtalan és áttetsző. Vízzel találkozva fehéres folyadékként, felhabzásmentesen oldódik le az arcról. 

Összetevőlista

Itt most páran frászt fognak kapni a kőolajszármazék miatt, ami bizony listavezető:

kosé softymo

Utána jönnek a PEG meg a szilikonszármazékok… hát bizony ez elég messze van a természetestől. Ezt belátom és elfogadom, ha ez valakinek nem elfogadható ebben a formában.

Gyakorlati tapasztalatok

Ahogy korábban is írtam, én maximálisan elégedett vagyok, a vastag fényvédőréteget és a minimális sminket szépen és problémamentesen leoldja. Soha nem viszketett vagy száradt ki a használata után különösképp az arcom, pedig mostanában jócskán voltak rosaceás fellángolásaim. Emellett nagyon lassan fogy, így én ezt egy gazdaságos vásárlásnak tartom. Én nem használok második, habzó lemosót esténként és így sem tapasztalok problémát. (Azonban alapozót sem használok – ameddig sminkeltem, elég alapos double cleansing volt a porondon minden este!)

IMG_20190427_120924-02.jpeg

Szerencsére persze nagyon sok alternatíva van a piacon, így aki nem elégedett a bár rövidre szabott, de elég természet távoli INCI-től, az bőven talál magának jobb lemosót.:)

Mindenesetre ha megvennétek és esetleg nem működik, valószínűleg valamelyik K-beauty facebookcsoportban hirdetve 5 perc alatt lecsapnak rá! Én nagy rajongója vagyok a be nem vált kozmetikumok újraértékesítésének, már sok kedvencem landolt így nálam, ráadásul ez a próbálgatás olcsó módja. Mindenkit bátorítok arra, hogy a környezettudatosság jegyében is inkább okozzon örömet egy másik bőrápolásmániásnak.:) A barátaimmal üzemeltetett facebook csoportban, a Csodapatikában a bőrápolási tanács kérésen kívül természetesen eladásra és csere-berére is nyílik mód.:) 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s