Benton nyugtató aloe verás gél

Egy pár hete ajándékba kaptam a Bentontól a felújított aloés géljüket, ezúttal bőven elég időt hagytak a tesztelésre.

Azt hiszem, aki belecsöppent már a K-beauty világba 2-3 éve, az mind ismeri ezeket a kifejezetten nagy kiszerelésű, 300ml-es tégelyeket, amelyek egy nagy adag áttetsző zselét rejtenek magukban. Még egészen a blog elején is írtam egy ilyen termékről..
Joggal merül fel a kérdés, hogy jobb-e az egyik a másiknál, megéri-e egy gélért többet fizetni.
Nos az igazság az, hogy szerintem egyetlen faktor számít, ez pedig a ragacsosság. Én ezeket a géleket mindig is testre használtam – nekem felesleges tej vagy krém állagú balzsamot használnom, ugyanis szerencsére nem száraz a bőröm, de mivel nyáron a könnyebb ruhák miatt mégiscsak több behatás éri a kültakaróm, ilyenkor jól esik a gél. Jó vele hűsölni és revitalizálni a nyakamat, a lábaimat, a vállamat. Ha esetleg megégős baleset történne, akkor is remek választás.
IMG_20190705_070859-01.jpeg
A másik tényező persze az összetevőlista, de azon túl, hogy alkohol és illatanyagmentes formulát válasszunk, nincs konkrét tanácsom, ugyanis betűk ide, számok oda, a felhasznált alapanyagok minőségéről nem sokat tudunk meg az INCI-ből. A Benton aloe gél INCI-je minden főbb kívánságomnak eleget tesz, bár nem tudok minden sort értelmezni a tégely aljára nyomott címkén.:)
IMG_20190725_173657-01.jpeg
Talán a tégelyes kiszerelés sokaknak antipatikus, de mivel a krém hatása nem az antioxidánsokra épül, én ezt elnézem neki. Ráadásul ezt a tégelyt simán újra lehet hasznosítani. Bár 300ml-t nehéz elhasználni, de pl. családon belül ez is gyorsan elfogyhat és a könnyű felszívódás gyerekbaráttá teszi. A terméknek van egy laza, természetes illata, ami szerintem kifejezetten nyárias. 
Továbbra is azt mondom, hogy a vásárlás többnyire egy bizalmi kérdés: a Benton termékei gyakorlatilag kivétel nélkül a kedvenceimmé váltak, így bátran választanám az aloe géljüket akkoris, ha nem kaptam volna meg tesztelésre.
A jó döntés számomra mindig a középmezőny, se a kétes, gyanúsan olcsó, se a luxuskencéket nem szeretem, nem bízok bennük, tartózkodok tőlük. Szerintem elég sok mindent kipróbáltam az elmúlt években ahhoz, hogy ne tűnjek gyávának, de az árfekvés, amiben mozogtam többnyire állandó volt. Kicsit azt érzem, hogy a Benton ezzel semmi újat nem mutatott, de őszintén szólva én egy ideje a bevált receptet követem bőrápolás fronton. Bevallom, egy kicsit ez is áll annak a hátterében, hogy lecsökkent a bejegyzések száma… Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy egyéb eszközökhöz nyúljak, ezért inkább a táplálkozás felől közelítem meg mostanában a külső/belső egészséget – ez a blogon is jól tükröződik.

Benton nyugtató aloe verás gél” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s